THEME: JAVANESE (INDONESIAN FOOD) TRADISIONAL
apertizer - GADO-GADO
KUAH KACANG (FERY)
BAHAN CONDIMENT (FAD)
I/C : INA
m/c- - NASI AMBENG
AYAM MASAK KICAP (NABIL DAN AKIM)
SAMBAL KACANG PANJANG (KAK SU DAN BOB)
TEMPE GORENG (NANA)
SAMBAL BELACAN DAN CONDIMENT (NURUL ATIQAH)
I/C: WAN
SOUP- DIHIDANG SEKALI NGN NASI NNT...
BAKSO (NUR ATIQAH)
I/C : AIZAT
DESSERT: PUDING JAGUNG WITH COCKTAIL/CMPURAN BUAH
(AYIE DAN EDDY)
I/C: HUSNA
STEWARD: NABILA DAN FATIN
STAFF MEAL: PJIE DAN AJIM
SILA PREPARE OK.. DAN MASAK LAH DENGAN PENUH KASIH SYG.. DAN BEKERJA SAME HARAP MINGGU DPN CLSS KITCEHN KITER BERJAYA.... =)
MEETING HARI SENIN KOL 9 OK... NK BRIEF CKIT....
BELI BARANG ARI SENIN AK NGN WAN...
AIZAT DAN INA BACK UP BELI BARANG HARI SELASA.... =)
ANY SUGGESTION ARI SENIN SILA BENTANG OK...
PENDAPAT ANDA SEMUA AMAT DIPERLUKAN~~~
DAK MARKETING LEY WAT FLYERS... JGN TERLAMPAU CROWDED K EHHEHE
DAN CADANGAN TOK DECORATE... PENTING UU HEHE
YG PNTING COMMUNICATION BAK KATE MAK LAMPIR... HEHE
PAPE AL HUBUGI LA SESAME INSAN K HAHAHA PAPAI~~
P/S DA SILA LA POX KAT MMBE YG XDPT EA... =)
No comments:
Post a Comment